torsdag, mars 6

Speldjävulen i mig

Lyckades utan problem spela bort 200kr på hästlöpning under gårdagens visit. Det var faktiskt inga problem; har tagit mig friheten att sammanställa en liten lista på mitt tillvägagångssätt.

1. Titta på oddsen, spela inte på favoriten, och välj ett mellanting.
2. Satsa på både vinnare och plats. På så sätt lyckas du spela bort lite extra pengar eftersom hästen du satsat på förmodligen kommer komma i mitten eller sist.
3. När din häst väl förlorat knycklar du ihop din ticket och kastar den på marken; för ökad effekt skriker du fuck och tar en stor klunk av ölen du har i handen.

1 kommentar:

Anonym sa...

hörru du! spel, öl...... blir nästa kvinnor? då kommer jag tillsammans med Debbie skicka dig till ett ställe där det är så varmt att alkoholen förångas, pengarna brinna upp och din..... förkolna, passa dig!!!!!
Nu är det snart dags att ta emot oss på Hong Kong airport, det ska bli jätte roligt att få träffa dig och få en guidad tur i stan samt få en glimt av Asien.
Appropå det! du vet inga bra casinon, schyssta pubar och h.....?

Jag bara skoja, jag är som du är just nu, har en helt ny livsstil! Har börjat gå mycket mer, har man vinylspelare sp måste man resa sig och gå fram och byta sida efter ca 20-30min, en cd spelar ju hela skivan, en j-a skillnad må du tro. Dubbelt så mycket energi går åt så jag torde bli hälften så smal efter ett tag. Stämmer teorin så borde jag också vara civilingentinggör.

Hade dé, vi syns den 16:e.

Träningsnarkomanen