måndag, februari 11

Macau

Vi bestämde oss sent på lördagskvällen för att åka Hong Kongs Las Vegas -- Macau. Rent praktiskt ledde beslutet till en tidig morgon och en färjetur. Väl i Macau gick vi in på ett casino, beställde in middag och några öl varpå vi letade oss ner till spelborden.

För mig gick spelandet bra. Faktiskt så bra att jag nästan kan köpa en ny kameralins för 3650 HKD enbart med vinstpengar. Jag spelade såklart Texas Hold 'Em där jag gick runt 2500 HKD plus (ungefär 2100kr) och Black Jack där jag gick runt 500 HKD plus (ungefär 400kr).

Kvällen avrundades på en mindre glamorös klubb, enough said.

Vi höll på att missa sista färjan tillbaks till Hong Kong; en på tok för lång taxikö kom vi förbi med ett dödsföraktande 'hoppa ut mitt i vägen och stanna en redan bokad taxi'-trick.

Nu: Boka upphämtning av min tvätt. Det kostar ungefär lika mycket som att tvätta här nere i skolans lokaler så valet var inte så svårt!
Ikväll: Ta det jäkligt lugnt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Att ni hamnade på en "mindre glamorös klubb" kan ju verkligen bara tolkas på ett sätt. Hur lyckades ni övertala de två stackars tjejerna med på något sådant?

Grattis till vinsterna förresten!

spirabyspira sa...

dina vinster glädjer mig! spara tills du kommer hit! love u

Ludde sa...

å! ge mig det gamla objektivet då? snälla snälla.

Mcke sa...

ludde-kudde -- jag kompletterar såklart mitt fasta 30mm-objektiv med ett vidvinkelsobjektiv! :D Jag uppgraderar inte det gamla, det är för bra för det ;-)