söndag, februari 3

The Peak

Efter ännu en väldigt lyckad utekväll - som egentligen borde tillägnas en egen blogpost - och för lite sömn bar det iväg på sight seeing. Kvällen innan började med att Marc (the chef) lagade middag till oss hemma hos Anna; en amerikansk tjej som bor inneboende hos en lärare på skolan. En stor lägenhet mitt på campus stod alltså till vårt förfogande -- upplagt för förfest. Det bar vidare till LKF med, nästan, en chartrad mini-buss (vi lyckades nästan övertala föraren att köra oss direkt för att slippa tunnelbanan). Väl där fixade någon in oss gratis på en i vanliga fall, med HK-mått, jäkligt dyr klubb. (Festbilderna ligger på Facebook.)

Dagen efter började segt med en BigMac varefter vi bestämde oss för att åka till The Peak för att blicka ut över Hong Kong. Vi åkte ner till stan och begav oss till kabel-vagnarna som skulle ta oss upp till toppen. Vägen till vagnarna bjöd på en och annan stor byggnad; har som referens lagt in motsvarande bild tagen på kvällen.

Väl uppe på toppen kunde man ser i stort sett hela Hong Kong -- helt klart imponerande!

En samlingsbild av oss som åkte upp idag.

Vi åt på en restaurang uppe på toppen och dödade en timme eller två i väntan på att solen skulle gå ner. På kvällen blev utsikten om möjligt ännu mer imponerande.

Och det var allt för idag; kom precis hem från ett bord poker men gick tyvärr tomhänt därifrån.

Inga kommentarer: